Elektro

Elektro en klimaattechniek

Een goede elektrotechnische installatie is van groot belang om alle installaties binnen je bedrijf op een juiste wijze te laten functioneren. Als official Priva dealer installeren we klimaatcomputers met alle mogelijke sturingen om het klimaat perfect te regelen. Afhankelijk van je technische installatie en het gewenste klimaat stellen we de klimaatcomputer volledig op maat samen, zodat we het klimaat in de kas in optimale vorm kunnen regelen en monitoren. Naast bijvoorbeeld het meten van de temperatuur en luchtvochtigheid in de kas zijn onze specialisten in staat belangrijke managementinformatie op maat te implementeren. Het bijhouden van groeiprestaties en het gewicht van het gewas maar ook het in kaart brengen van arbeidsuren en arbeidsprocessen; alles is mogelijk! Wij weten als geen ander dat iedere afzonderlijke teelt vraagt om specifieke informatie die cruciaal kan zijn voor een optimaal resultaat. Als innovatieve partij gaan we altijd voor het hoogst haalbare rendement en een duurzame agro-omgeving.

Full service provider van Priva
Priva is onze trouwe partner in het leveren van procesautomatisering voor onze technische installaties. Ze bieden de beste kwaliteitsproducten op het gebied van klimaatbeheersing en procesbeheer. Sinds 1985 is Cogas official Priva dealer agro en in 2014 is daar de certificering voor gebouwen bijgekomen waarmee we ook alle technische installaties in klimaatcellen kunnen realiseren.

Als hooggewaardeerde full service provider van Priva vullen wij hun producten volledig op maat aan. Wij hebben alle kennis in huis om de Priva-systemen volledig te beheersen en op maat uit te breiden. We maken zelf het ontwerp, brengen wijzigingen aan en installeren het systeem exact naar wens zodat alle nodige processen en automatiseringen worden gerealiseerd en bijgehouden.