Over ons

Servicegericht allround installatiebedrijf

Kwaliteit en servicegerichtheid staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn dé betrouwbare partner voor jouw gehele technische installatie. Je kunt bij ons rekenen op een complete dienstverlening: van ontwerp en installatie tot service en onderhoud. We streven dan ook naar een lange termijn relatie met zowel klant als toeleverancier. Alles onder één dak voor het hoogst haalbare resultaat. En dat is het enige wat telt. Samen met partners als Maurice Kassenbouw bieden we ook totaaloplossingen voor onze klanten in de tuinbouwsector: van de bouw tot aan de complete inrichting van de kas.

Cogas is een servicegerichte totaalinstallateur in de tuinbouw en officieel erkend Priva dealer. Door onze jarenlange ervaring snappen wij als geen ander hoe de innovatieve en dynamische wereld in de agrosector functioneert. Ons team bestaat enkel uit specialisten met groene vingers; experts met kennis en passie voor het vak. We denken mee, bieden professioneel advies en passen de techniek van morgen toe. Dit alles met als doel om samen je topproductie te halen!


Internationaal karakter

Naast het bedienen van tuinbouwbedrijven in Zuidoost-Nederland kiezen steeds meer internationale bedrijven Cogas als allround partner. Zo zijn we veelal actief in België, Duitsland, Zwitserland , Oostenrijk en Zuid-Korea. Ook voor projecten in de industriële sector, de utiliteit en High-Tech City Farming wordt onze expertise steeds vaker ingezet.