Belichting

Belichting

Omdat steeds meer telers hun product het hele jaar rond willen aanbieden, is belichting in de kas een steeds belangrijker aspect geworden. Door middel van de juiste belichting in de kas kan er ook in de donkere maanden optimale groei worden gerealiseerd. De hoeveelheid licht die een plant nodig heeft, is bij elke teelt anders. Terwijl bij tomaten licht en stralingswarmte beide een belangrijke rol spelen, gaat het bij slagewassen veelal alleen om licht en mag er juist geen stralingswarmte zijn.

Wij leveren oplossingen met zowel son-t lampen als ledverlichting en hybride systemen. Onze vakkundige medewerkers zoeken samen met jou naar de beste oplossing voor een optimaal rendement. Als totaalspecialist hebben we heel veel kennis in huis en kunnen we slimme combinaties maken die ook kostentechnisch zeer interessant zijn. Denk hierbij aan het combineren van belichting met de juiste ventilatiesystemen en het juiste besturingsysteem.

Hortipartner van Philips
Als hortipartner van Philips maken wij niet alleen gebruik van hun kwaliteitsproducten maar ook van hun kennis en ontwikkeling. Op deze manier kunnen wij direct de nieuwste en meest innovatieve technieken toepassen.