Korea

Cogas in Zuid-Korea

Al geruime tijd heeft Cogas diverse contacten in Zuid-Korea. De moderne tuinbouw is er flink in opkomst; er vindt veel schaalvergroting en professionalisering plaats. Door het leveren van Priva-computersystemen, en later ook complete waterunits en elektra-installaties, werden we steeds meer gezien als betrouwbare partij met een goede aftersales.

In 2015 openden we er een kantoor met lokale medewerkers en een eigen magazijn. Dit maakt het mogelijk dat we materialen snel kunnen leveren en de engineering ter plekke kunnen verzorgen. Middels de kennis en kunde vanuit Nederland kunnen we dezelfde hoogwaardige kwaliteit leveren. Geen project is ons te gek. Zo hebben we er naast diverse installaties in tuinbouwkassen ook klimaatcellen en een complete researchafdeling op de negende verdieping van een universiteitsgebouw gerealiseerd. Daarnaast bouwen we steeds meer turn-key projecten waarbij we niet alleen de installaties realiseren maar de complete kas sleutelklaar opleveren.

Cogas servicegarantie: ook in Zuid-Korea

Ook in Zuid-Korea onderhouden we de installaties. Vaak gebeurt dit op afstand. Vanuit Asten loggen we in op het Priva-systeem en sturen lokale mensen aan om het probleem op te lossen. Is dit niet mogelijk dan wordt het probleem door onze servicemedewerkers ter plekke opgelost.